Voordeelacties

Last Minute

sauna last minute ticket small

De allerlaagste prijsgarantie: koop nu een Last Minute Ticket  en reserveer een bezoek binnen drie dagen na vandaag!

Klik hier voor meer informatie

BESCHIKBAAR! Koop nu uw ticket!  blaadje

 

AH - SWG Sauna actie

AH - SWG Sauna actie

AHAH Sauna actie

In samenwerking met de Select Wellness Group SWG waar ons saunacomplex lid van is faciliteren wij de spaaractie die bij Albert Heijn heeft gelopen tot eind oktober 2016.

Als bij aankoop van boodschappen bij Albert Heijn vijf zegels zijn gespaard is de volle spaarkaart een 2e GRATIS saunaticket waard! U kunt dan de de volle spaarkaart vóór 12 februari 2017 verzilveren via de website van Albert Heijn. Daar ontvangt u dan een Albert Heijn bestelcode, die u kunt verzilveren bij de Select Wellness Group (SWG) voor een geldig entreebewijs. Het entreebewijs voor twee personen wordt u dan toegestuurd via de e-mail.

De geldigheid van het entreebewijs is strikt tot en met 31 mei 2017.

U kunt deze actie alleen bij ons boeken indien u in het bezit bent van een geldige Select Wellness Group voucher én een volle Albert Heijn spaarkaart.

De twee soorten entreebewijzen zijn, lees er ook hier meer over:

1. entree voor alleen doordeweekse dagen geldig van maandag t/m donderdag
2. entree voor de gehele week geldig van maandag t/m zondag.

Heeft u uw voucher reeds in bezit en wilt u voor deze AH actie reserveren? Klik dan hier en maak uw keuze. Welkom!

Algemene voorwaarden van deze actie

De voucher is geldig t/m 31 mei 2017 en uitsluitend i.c.m. een volle spaarkaart. De voucher is niet geldig in de kerstvakantie. De voucher geldt alleen voor een bezoek van twee personen tegelijk. De voucher is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of aanbiedingen, abonnementen en/of badenkaarten, cadeaubonnen of speciale tarieven. De voucher is niet geldig op andere dan de genoemde arrangementen en aanbiedingen. De voucher is alleen geldig als entreebewijs. De voucher dient uitgeprint te worden en te worden ingeleverd bij het bezoek, evenals de volle spaarkaart. Indien u aanvullende diensten wilt genieten zoals behandelingen en of horecafaciliteiten dan kunt u deze ter plaatse tegen de daarvoor geldende tarieven bijboeken. De voucher is niet inwisselbaar voor geld of goederen.

Gasten login

×