Voordeelacties

Last Minute Tickets

last-minute

Regeren is vooruit zien...

Dankzij een goede en efficiente planning kunnen wij onze gasten doorlopend scherpe aanbiedingen doen voor onze diensten.

Zo kent u vast wel onze 2=1 bonnenactie die wij via de maandmailing gratis ter beschikking stellen aan hiervoor ingeschreven gasten, iedere 2e persoon gratis entree op doordeweekse dagen!

Landelijke bekendheid hebben wij gekregen met onze spectaculair geprijsde 10-badenkaart, een lagere prijs voor TIEN volledige saunabezoeken was nog nooit eerder vertoond!

En wat dacht u van onze Vroege Vogel sauna, ma t/m za vanaf openingstijd tot uiterlijk 14:30 uur genieten van alle saunafaciliteiten voor een stuntprijs van € 9,95 per persoon.

Gekker kunnen wij het niet maken!

Of toch wel?

Jazeker, want vanaf heden bieden wij gasten die op korte termijn willen reserveren voor een saunabezoek de mogelijkheid om een Last Minute Ticket voor een volledig saunabezoek zonder restricties voor een extreem lage prijs te bemachtigen (indien beschikbaar). Als klap op de vuurpijl geven wij last-minute gasten ook extra cadeaus waarover u alleen in de bevestiging van een last-minute boeking meer kunt lezen! Lees verder onder 'Last Minute Ticket Prijzen'.

sauna last minute ticket           koop nu sauna last minute

Last Minute Ticket prijzen

beauty totaal

Een Last Minute Ticket is een zeer voordelig entreebewijs dat goed is voor een volwaardig saunabezoek t.w.v. € 27,50.  De bezoek- / reserveringsdatum dient binnen maximaal drie dagen na de aankoopdatum te liggen. Een Last Minute Ticket dient vooraf online te worden voldaan. De prijs van een LM-ticket kan per moment fluctueren vanwege het karakter van zo'n ticket.

Ga naar ons reserveringssysteem, bekijk de actuele prijs en boek het gewenste aantal personen en een beschikbare bezoekdatum en koop en voldoe in één run uw Last Minute T

icket.

De (zeg maar gerust spectaculaire) prijzen voor een Last Minute Ticket zijn afwijkend op de dagen:

koop nu sauna last minute

 

Maandag t/m donderdag

Vrijdag en

Zaterdag en zondag

 

Op iedere dag dat u een Last Minute Ticket aanschaft kunt u altijd reserveren voor diezelfde dag, een dag erna of twee dagen erna.

Reserveren kan tot maximaal vier personen in één boeking, de op de reserveringssite genoemde prijzen zijn per persoon. Last Minute Tickets zijn niet altijd beschikbaar en de prijs kan per keer verschillen op basis van aanbod en bezetting. Raadpleeg voor actuele beschikbaarheid en prijzen altijd eerst onze reserveringssite.

Een vastgelegde bezoekdatum is definitief, van een eenmaal vastgelegde bezoekdatum kan niet worden afgeweken. Indien een Last Minute Ticket niet wordt gebruikt op de daarvoor geboekte datum dan verliest deze haar geldigheid, restitutie is niet ter sprake.

LM-Tickets informatie

Gasten login

×