Data-badkledingdagen

Wanneer?

badkledingdag 03a

In 2020 zullen onze badkledingdagen plaatsvinden op iedere 1e zaterdag van de maand.
Daarnaast is er een extra badkledingdag in de maanden mei t/m september, namelijk óók op iedere 3e zaterdag van de maand.

De eerstvolgende data voor de badkledingdagen in 2019/2020 bij ons zijn:

 

 

Boek je datum nu > Last Minute ticket Badkledingdag

Koop hier je tickets online voor de allerlaagste prijzen op een badkledingdag.

Zowel dagtickets als avondtickets (vanaf 17:00 uur) beschikbaar.

Tot drie maanden vooraf boekbaar, maar Vol = Vol!

badkledingdag 01

 

 

Badkledingdagen

badkledingdag 02Waarom badkleding?

Een badkledingdag is ideaal als je voor het eerst naar een wellness resort gaat. Je kunt op die manier op een laagdrempelige manier kennis maken met een dagje wellness. Wat dacht je van een dagje wellness met vriendinnen? Of met je ouders of je kinderen (vanaf 12 jaar)? Een badkledingdag is daar de ideale gelegenheid voor. De meeste mensen komen na een badkledingdag de volgende keer op een reguliere dag, maar er zijn genoeg mensen die altijd het 'veilige' gevoel van badkleding willen houden!

Het is persoonlijk of je het fijn vindt om met badkleding de sauna in te gaan. Houd er wel rekening mee dat je badkleding langer nat blijft waardoor je badjas na verloop van tijd ook nat en zwaar wordt. Je kunt met badkleding ook minder goed zweten en afkoelen. Daarnaast is niet alle badkleding bestemd tegen de hete temperaturen van de sauna. Badkleding kan daardoor sneller slijten.

Voor zowel dames als heren heeft nauwsluitende badkleding (zwembroek, badpak of bikini) de voorkeur. Voor de heren zijn "lange" zwemshorts niet toegestaan, ivm behoud van het meubilair.

Een zwembroek zoals op onderstaande foto mag dus niet!

Boek je datum nu > Last Minute tickets Badkledingdag

badkledingdag 04A 

reserveer nu

Gasten login

×