Arrangementen

Last Minute

sauna last minute ticket small

De allerlaagste prijsgarantie: koop nu een Last Minute Ticket  en reserveer een bezoek binnen drie dagen na vandaag!

Klik hier voor meer informatie

BESCHIKBAAR! Koop nu uw ticket!  blaadje

 

veluwe-logo

 

 

Wie heeft er niet gehoord van VakantieVeilingen, Groupon of andere organisaties die samen met geselecteerde partners regelmatig aantrekkelijke arrangementen aanbieden?

ticketveiling logo

Sauna & Beauty de Veluwe verzorgt als een van de langst deelnemende saunabedrijven in Nederland zeer regelmatig veilingen via Vakantieveilingen of TicketVeiling. Daarnaast verzorgen wij speciale Deals en Bids via bijvoorbeeld Groupon en of andere geselecteerde partners zoal Travelbird.

groupon

De verschillende aanbiedingen zijn in de regels zeer divers en kunnen uitsluitend via de aanbiedende partner worden afgenomen, de invulling van een door u gewonnen of gekochte deal wordt uiteraard met zorg en service door ons ter hand genomen!

vakantieveilingen

Naast het voordeel dat u al geniet als geluksvogel van een speciale deal bieden wij u ook nog eens extra korting aan voor bij te boeken zaken zoals extra behandelingen, massages, lunches en diners. Dat is korting op korting voor úw dagje uit, gekker kunnen wij het niet maken!

travelbirdHeeft een Ticket, een Deal of een Voucher van een deelnemende partner aangeschaft of gewonnen?

Reserveer dan hier

veluwe stel

Tags: Arrangementen

sauna de veluwe 09.jpg
sauna de veluwe 14.jpg
sauna de veluwe 15.jpg

Gratis in- of uitschrijven

Klik hier voor onze laatste nieuwsbrief

Klik hier voor exclusief en gratis voordeel!

Regelmatig bieden wij aantrekkelijke, exclusieve acties en kortingen aan die alleen via de maandmail worden aangeboden aan onze gasten die zich hiervoor hebben ingeschreven. Als u deze aanbiedingen ook wilt ontvangen dan kunt u zich hier gratis en vrijblijvend voor aanmelden.
Aanhef captcha  Gebruiksvoorwaarden

Gasten login

×